Piranti Terapan

①The Sipat lan Aplikasi Of System Magnet

Sipat: The Magnet System Miturut Magnets (SmCo, NdFeB, AlNiCo Utawa Ferrite) Lan Majelis Parts Liyane, Karet Lan Steel Muga Dadi Part Of The Magnetic System. Kadang The Magnet Sistem bisa Ketemu Sawetara Requirements Special Nalika A Magnets Single Bisa Ora Entuk Utawa Njupuk The Magnet The Penggantos, tekan efek kang Magnet The Bisa Entuk, Ing Sawetoro wektu Ing, Nggunakake Magnet Sistem bisa nyimpen More Cost Than Mung Single Nggunakake Magnets.

Aplikasi: Sawijining Aplikasi Range Apa banget Wide. Utamané Migunakake Ing Magnetism mlaku Water, Magnetism Tancep Pancing The, Liquid-Crystal Display, Saben Kind Of Transformer, The Cooling System Banyu dan Clean Tower, The Low banyu Suhu Circulating System, The Indoor Atmosphere Control System, The Water Supply System, ing Agricultural Cans, The Hot Spring Convalesces Etc.

Paramèter Performance ②Magnet

Iku dan Beda Magnet Material Lan Product Ukuran Wis The Relations.

Kita Uga Saged Of Processing permanèn Piranti Magnetic Kanthi Various Shape Lan Property miturut pelanggan gambar Lan nyediakke Service Technique.