Sistem Quality

Advantage Quality NGYC kang

Company Wis Paling Equipments Advanced Technology Of Processing Produksi Lan pengawasan .: Beda suhu Tester Magnetic, Jerman Made Partikel Size analiser, CMM, roughness Ratemeter Lan Magnetic Deklinasi Tester dll, Kang Njupuk njamin Kuat Kanggo Ngirimke Top-Quality SmCo Products Magnetic permanèn kanggo Pelanggan.
The Company Strictly Nganggo ISO / TS16949: 2009 Lan ISO9001: 2008 Sistem Quality Control International. Saben Product Punika samesthine lan dibutuhake supaya Qualified Kanggo pisanan, kang wis Dijamin Miturut .Madegake Quality Management System Series Kaya Minangka Proses pengawasan, Control, Analysis Lan dandan Continual dll .. Ing Order Supaya Products unqualified, Apa 100% pengawasan Utawa Sampling pengawasan Minangka Customer & rsquo; S Kabutuhan Sadurunge Kintunan. Minangka A Result, Company Wis Wis Listed Into njamin Quality Enterprises Of The Ningbo Ekspor Lan Ningbo Famous Brand Products Quality Miturut Management Scientific Lan siksane Quality Control.

NGYC Nduweni Liwati ISO / TS 16949: 2002 Quality Management System Lan ISO 14001: 2004 Certification System Lingkungan

z1_e
z2_e

Wigati:

Iku The pisanan Sing NGYC Liwati ISO9001: 2002 Quality Management System On 2001. Dec.
NGYC Nduweni Liwati ISO / TS 16949: 2002 Requirements Quality Management System Special Of Parts Produksi Auto Lan Services Related To Aplikasi ISO9001 The: 2000 Ing Last Quarter Of 2005.
pisanan Liwati ISO 14001: 2004 System Lingkungan Certification On Nov. 2008.
Liwati ISO / TS16949: 2002 (TUV SUD)
Repass ISO ISO9001: 2000 Ing taun 2009
ISO9001certificate Update Kanggo 2008 Version, Lan ISO / TS16949 Update Kanggo 2009 Version Ing 2010 .

Environmental Policy Corporate Lan Dislametaké Lingkungan

Environmental Policy:
kendel wonten ing griya Miturut Aturan Njaga Lingkungan Ningkatake The Social Image
Optimization Proses Simpen Energy Lan Ngurangi Cost The Netepake Green Enterprise
Partisipasi Full dadi dandan Meet The Kabutuhan of Singing
The Content Of Environmental Policy:
1. Janji Kanggo Nambah Terus Lan Polusi Nyegah.
2. Janji Kanggo Compliance Kanthi Hukum lan Peraturan Lan Requirements Other.
3. Kanggo Tujuané Of Ngurangi Polusi Lan Nyimpen Energy, Riset Active Lan Langkawi Teknologi New Ing Proses Produksi.
4. Nandhesaké Awareness Lingkungan The Staff kang Lan Active 

k3

Partisipasi.
 5. Liwat The Ndhuwur Prasetya, Kang Is "dadi dandan", "Nyegah Polusi" Lan "Compliance Kanthi Legal Lan Liyane Requirements", gabungan Kanthi Kabeh Jinis Ngukur Kanggo Jaga Lingkungan Lan Meet The Kabutuhan of Singing, Akhire Ningkatake The Sakabèhé image Of Enterprise.

Z3

2011 Objectives Lingkungan:
1. Discharge urip limbah attains Integrated toyo Discharge Standard Kanggo Grade III.
2. Emisi Exhaust attains Standards Air polusi Kanggo Grade II.
3. Ngiyataken The Management Of sampah Solid.
4. Ngurangi The Magnetic Polusi bledug.
5. kacilakan Penggak Kimia.
6. Simpen On Listrik.

7. Nambah Staff Awareness Of Sistem Manajemen Lingkungan.
8. Nambah Kemampuan The Company Kanggo Nanggapi Kanggo ngamot.
Company Policy Quality Lan Quality Objectives

Kebijakan Quality:
Ngerti The Kabutuhan Ketemu Pyramid The
First Quality dadi dandan
tata krama Produksi Penggak Polusi
Goal Of The Company Total Quality:
1. Magnet Car On-Time Delivery Rate Of 100%.
2.-Car Non Magnet On Time Delivery Rate & Ge; 80%.
3. Automotive Product Quality Bali Kanggo 0 PPM.
4. Non-Automotive Quality Product Sub PPM & Le; 2000.
5. Sakabèhé Rata-rata Kepuasan & Ge; 80%.
6. Internal Kepuasan Employee & Ge; 80%.

Z4
z5