aplikasi

aplikasi

SmCo Punika Uga Named Kanthi SmCo Steel Magnetic, SmCo permanèn Magnet, SmCo permanèn Magnetic Iron Lan Langka-bumi kobalt permanèn Magnet. Sing Kind Of Material Made Saka Raw bumi Metal Samarium Lan kobalt Lan Diprodhuksi Miturut Sawise Serial Of Proses Burdening, leleh, Milling, Mencet Lan sintering .Nanging & rsquo; S Uga A High kinerja, suhu Low koefisien permanèn Magnet Kanthi Sawijining High Pakaryan suhu & Mdash; 350 Degree celsius. Nalika Makarya Ndhuwur 180 Degree celsius, Sawijining Bukaan Energy Product BH Lan suhu Steady Apa Superior Than NdFeB Bahan Magnetic. Iku Needn & rsquo; T supaya ditutupi Amarga iku angel supaya eroded Lan dados. SmCo Magnet Punika Wiyar Digunakna In Space Probe, Pertahanan Nasional Lan Military, Microwave Appliance, Komunikasi, Equipments Medical, Motors, Instrumen, Various Magnetism Nyebar Devices, Sensor, Magnetic Prosesor, Lifter Magnetic Lan Dadi On.

gambar Product

15331172725275846

Ciri fisik

Property Fisik sebagean Of sintering SmCo Magnets
Jeneng paramèter unit SmCo1: 5 SmCo2: 17
Kapadhetan G / cm3 8.3 8.4
Curie suhu K 1000 1100
Vickers atose MPa 450-500 550-600
compressing Strength MPa 1000 800
resistivity Elektronik Ω.Cm 5 ~ 6 & Times; 10-5 8 ~ 9 & Times; 10-5
mlengkung Strength MPa 150-180 130-150
mulet Strength MPa 400 350
Koefisien Hot Of Expansion (10 -6 / ℃) ∥6⊥12 ∥6⊥11

Cathetan: Ndhuwur Nomer spesifik Tulung Consult, Ora Kanggo Dadi Basis Kang menehi kritik

15331298979058714

Wigati: Agglutinates Umumé The Samarium kobalt 2: 17 Paling ngedhunake perlu The Jenuh magnetizing Field Punika Material dhewe HCj Value 2-3 Times

 

Perbandingan karakteristik Of Bahan Magnetic permanèn
bahan (BH) Max Posyandu br Tc (Suhu Makarya) Max Anti-Causticity
SmCo1: 5 16-25 15-25 -0,05 200-250 Good
SmCo2: 17 22-30 6-30 -0,03 luwih 300-350 Good
NdFeB 26-52 12-30 -0,11 80-200 Bad
Magnet Ferrite 3-4.5 3-4.5 -0,19 200-300 Good
AINiCo 5-10 1-1.8 -0,03 450-500 banget

Teknologi Lan Kaluwihan The Company:

1, NGYC Wis Paling Produksi Lanjut Lan pengawasan Equipment .Aku Apa Professional SmCo Magnets Enterprise Kang Nduweni scale Largest Lan Output Ing China.
2, Company Kita Bisa gawé Max. Block 120mm & Times; 120mm & Times; 100mm Kanthi magnetization Full.
3, NGYC Bisa Nawakake Produksi Kumpulan Kanggo High Grade YXG-32 Kanthi BH & Ge; 29MGOe.
4, NGYC Bisa supply Massa Of SmCo Magnets Kanthi Performance Stabil High And High HK (HK & Ge; 18KOe).
5, NGYC bisa gawé SmCo Magnets Liwat sumbu Kanthi Akeh cagak.
Kuwat Gaya = "Warna: # 0e5f91;"> Minangka Ditampilake:

15331316853546049_e

6, Company Kita Bisa Nawakake The Magnets Kanthi soko Kurang 2 & deg; Antarane Teknik Axis Lan Magnetic Axis.
 As Shown:

15331317057106443_e

anggeee ono gunane

(1) Sintered SmCo permanèn Bahan Magnetic Duwe The Karakter Of brittleness, Kakurangan Of ductility The. Dadi Iku bekas & rsquo; T Cocog Kanggo Nggunakake Minangka Structural Part Nalika Kang Dirancang. The Specifications Fisik Of SmCo (1: 5) Apa Luwih SmCo (2:17) & rsquo; S Amarga SmCo (1: 5) Apa Gampang Kanggo Machine Nalika SmCo (2:17) Apa More gapuk. SmCo permanèn Magnet magnetized Kudu Ngangkat Up Kasebut kanthi teliti, sak Proses ngrakit, Nyingkiri Ironware Kanggo Nyegah nresep bebarengan dan Magnets nyuwil mati, Utawa Two Irisan-irisan saka Irons Magnetic Awit Karusakan ngasilaken ing nresep Bareng, Kejabi, Iku Bakal Malah Awit Body-Hurt
( 2) Sintered SmCo permanèn Bahan Magnetic Punapa Priksa Sawetara Angel Tipis Ing proses Saka prodhuksi, Packing Lan Ngirimke, Dadi Ana Muga Dadi Duwe Sawetara Visual cacat Amerga Kanggo A Bit Horn Cilik. Nanging, Iku Wouldn & rsquo; T ngrusak Specifications Sawijining Magnetic, Stabilitas Sawijining Lan Sawijining Anti-degenerated Kemampuan Magnetic Minangka Long Minangka Sawijining cacat ora & rsquo; T mengaruhi Construction Normal Utawa Fungsi.
(3) Klien Sing Perlu Non-magnetized SmCo permanèn Magnet kudu acquaint Kanthi Equipments Self-Magnet Kanggo Tujuané Of Rampung Satiate Lan Magnetize Kita Products Utawa Kode.
(4) Yen Produk Dirancang Apa Ing nguntungke Alkali Utawa Ganggu Lingkungan Nglamar, Company Kita Muga Nyedhiyani Products Of Zn, Ni, Gold utawa Wreath oksigen dilapisi. We Aran Banget Anggun Kanggo Aplikasi Panjenengan. Welcome To Fax Utawa Priksa rembugan Email. Kita Pleased Kanggo Pitulung Sampeyan Kanthi Kabeh Masalah Of The Techniques. We All Work Hard Nyoba Nyedhiyani Sampeyan SmCo Bahan Magnetic permanèn karo Top-Quality Lan Low-Price.