применета уред

①The карактеристики и апликации на Магнет систем

Карактеристики: Систем на магнет со магнети (SmCo, NdFeB, AlNiCo Или Феритни) и други делови собрание, гума и челик може да стане дел од магнетен систем. Понекогаш магнет системи може да ги задоволи некои посебни барања Додека еден магнети за да не може да се постигне или да преземе Магнет замената, постигнува ефектот на кој магнети може да се постигне, во меѓувреме, со користење на магнети системи може да спаси повеќе трошоци отколку само една Користење на магнети.

Апликации: Неговиот опсег на примена е многу широка. Главно се користи во магнетизам вода, магнетизам Лепење на јадицата, со течни кристали дисплеј, секој вид на трансформатор, системот за ладење Воден и чиста кула, ниска температура на водата на циркулација систем, систем за контрола на затворен Атмосфера, системот за снабдување со вода, Земјоделски наводнување, топла пролет Convalesces Итн

②Magnet перформанси параметри

Тоа и различни Магнет материјал и на производот Големина има односи.

Ние исто така сме способни за обработка на постојан магнет уред со различна форма и сопственост во согласност со цртежи на клиентите и за набавка на техника служба.