сегмент

Краток опис:

Product Detail Normal Size Range:  W:3 — 200mm  ,  H:1.5 — 100mm  ,  L:1 — 200mm Max.Segment:  W200 × H80 × L50mm  ,  W80 × H50 × L200mm Min.Segment:  W3 × H2 × L0.5mm Note:For Large Segment, Not Allow Any Thin Dimension, Because The Great Brittleness Of SmCo Easily Cause Fracture When Assembly. Please Consult Relevant Technical Or Sales For Much Details.


детали за производот

Тагови производ

детали за производот

Нормална големина опсег: W: 3 - 200mm, H: 1.5 - 100mm, L: 1 - 200mm
Max.Segment: W200 × × L50mm H80, H50 W80 × × L200mm
Min.Segment: W3 × × H2 L0.5mm

Забелешка : За голем дел, не дозволува никакви тенок димензија, бидејќи Големата Крутост на SmCo лесно да предизвика фрактура Кога на Собранието. Ве молиме консултирајте се со соодветните технички или продажбата за многу детали.


  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи