FAQs

Nëse Have Standard Toleranca gjeometrik? Çfarë është një e mirë mund të bëjmë?

Tabela e mëposhtme është toleranca Standard gjeometrik për produktin e Përgjithshme

Llojet devijimi kontrolloni Pozita General Dimension Vlera devijimi
paralelizmi ∥ Sipërfaqet përpunimit ndonjë Block ≥15 * 15, Disc, Circular≥Φ15, Dy Surfaces≤0.1mm; Block <15 * 15, Disc, rrethore <Φ15, Dy Surfaces≤0.05mm
Perpendicularity ⊥ Sipërfaqet përpunimit ndonjë Përgjithësi Disk, bllok 90 ° ± 0.5 °, bllok ≤4 * 4 * 4mm, Disk ≤Φ3.5mm, rrethore, Radial90 ° ± 1
koaksialisht ◎ Sipërfaqet përpunimit ndonjë Toleranca R ± 0.1, ◎ ≤0.2mm, toleranca R ± 0.05, ◎ ≤0.1mm
simetri Sipërfaqet përpunimit ndonjë Produkte General 0.15mm, 0.2mm Produkte të veçanta
mërzi Sipërfaqet përpunimit ndonjë Block ≥15 * 15, Disc≥Φ15,  ≤0.1mm, Circular≥Φ15,  ≤0.15mm

Block <15 * 15, Disc≤0.15,  ≤0.05mm, Circular≥Φ15,  ≤0.1mm

cilindrik

 

Sipërfaqet përpunimit ndonjë ≥Φ20mm: 0.1mm; ≤Φ20mm: 0.05mm
Curve Profile Sipërfaqet përpunimit ndonjë R ± 0.1, ≤0.1mm, R ± 0.05, ≤0.05mm

Shënim: toleranca gjeometrik sipas stander GB2828, AQL0.65 (S-4) të mostrës.
Ne do të përcaktojë tolerancë mirë gjeometrik sipas produkteve specifike. Pls kontakt me personin tuaj kontaktoni Kur keni pyetje.

Metodat Paketa dhe që një është e mirë për të mbrojtur mallrat?

Kryesor i jonë Paketa Metodat janë të përfshirë çanta Përgjithshme paketim, plastike Tube Paketimi, vakum paketim, dhe lëkurë Paketimi. Në të njëjtën kohë, ne mund të urdhërojë me porosi Paketimi metodë sipas kërkesës së klientit.
Të gjitha metodat Paketa mund të mbrojë të mallrave. Arsyeja pse ata kanë metoda të ndryshme, Së pari, ajo është e lidhur me mënyrën e Konsumatorëve përdorimi. Së dyti, ajo është e lidhur me dimensionin e produkteve, për shembull: Ajo nuk mund të përdorin paketimit plastike tub, apo vakum paketim. Cili Paketa është shumë më e përshtatshme varet nga Dimensionin e produkteve.

Si për të inspektuar kryerjen e dorës së parë?

Rruga për të inspektuar kryerjen e dorës së parë është si më poshtë ① të mostrës materialet të vendosura në pjesën e përparme, të mesme dhe Behind Of Whole Sintered furrë. ②Take testin Shembull Column (Dimensioni është rreth 15mm D10 *) në ​​bllokun e Roughcast.③ të marrë rezultat të përdorin automatik magnetik Tester.④ Analiza të gjitha të dhënat, atëherë të përcaktojë materiali janë të kualifikuar apo jo.      

Çfarë është karakteristikë maksimal për SmCo magnet?

Maksimale Cahracteristic Për SmCo magnet është YXG32, dhe Characterisitc saj është: Br: 11,000-11,300Gs; BHC: 10,200-10,600Oe; IHc≥ 15,000Oe; (BH) maks: 29-32MGOe. 

A mund të prodhojë magnet e cila është në unsaturated magnetized gjendje?
Jo, sepse  
  ①The Vlerat kryerjen e çdo grumbull i magnet do të luhatet brenda një gamë të caktuar. Tensioni është e vështirë për t'u rregulluar Under The unsaturated magnetized Kushti.
  ②The Performance është e paqëndrueshme When The Magnet A unsaturated Magnetized. Dhe kjo do të ndryshojë duke përdorur.
Pse SmCo5 është shumë më shtrenjtë se Sm2Co17?

Sepse Cobalt Content Në SmCo5 është më shumë se Sm2Co17, Ndërsa Cobalt është i pakët Në Kinë, ne kemi nevojë për të lëndëve të para të importit, çmimi është shumë e shtrenjtë. Edhe pse magnetik Energjisë produkt i SmCo5 është më pak se Sm2Co17, çmimi është më i lartë se Sm2Co17.

Nëse janë Samarium Cobalt magnet Kërkojnë Plating apo jo? Çfarë lloj Plating në dispozicion?

Samarium Cobalt magnet të për të mirë e saj rezistenca korrozioni, nuk kërkon Plating në rrethana normale, Megjithatë, produkti do të jetë e nevojshme Plating, kur disa klientët përdorin Samarium Cobalt magnet Si e jashtme Parts, ose në disa ashpër Application Mjedisit.

 Ne mund të ofrojnë lloje plating si më poshtë: zink, nikel, argjendi, bakri, kimike nikel, nikel + bakri + nikel, nikel + Gold, nikel + Tin, Epoxy .etj.

Nëse Samarium Cobalt magnet do të ndryshket apo jo?

Samarium Cobalt magnet do të ndryshket Që të saj Përbërja përmbajnë hekur element. Megjithatë, kjo nuk është shumë serioze Rust Dukuria krahasuar me NdFeB magnet, si SmCo magnet Përmbajnë Lower Iron Element Than NdFeB. Kur SmCo magnet janë përdorur në det të ujit, ajo do të prodhojë disa pika ndryshk mbi sipërfaqe, por nuk ndikojnë performancën e saj dhe zbatimit.

Si për t'u marrë me ankesat e klientit?

Pas marrjes së ankesave të konsumatorëve, Sales menjëherë do të plotësoni ankesa Customer Information Në krye të "feedback Shkatërrimi Regjistrin e Konsumatorëve", të identifikuar arsyet nga Departamenti QC dhe plotësoni Komente Në fund të "Record Feedback Shkatërrimi Customer," Pastaj Përgjigju Customer me asgjësimin sugjerim dhe 8D Raportit nëse është e nevojshme.

Pse nuk mund përgjithësi përcaktuar magnetik Properties nga sipërfaqja Gaussian (sipërfaqja Gaussian vlera), por vetëm si një bazë themelore?

Sepse sipërfaqja Vlera Gaussian është një vlerë Point matur nga Gausit metër në kontakt me Magnet Surface. Matja Pikët nuk mund të mbulojë të gjithë Produkt sipërfaqe, kështu që nuk është e saktë për të marrë vlerën e një pikë për të matur vlerën e sipërfaqes të tërë. Për më tepër, rreth 2% Error ekzistojnë në çdo Gaussian Meter. Edhe në procesin e matjes, Exist Gabim Si Ne Nuk Gjendet dy pikat koincidon në të njëjtën produktit .Pra, sipërfaqja Vlera Gaussian është vetëm një Reference Basic magnetik, që nuk mund të përdoret për të përcaktuar performancën e produktit. Në mënyrë tipike, ne vetëm të marrë fluksit magnetik Performance për të vlerësuar përshtatshmërinë të produktit.

Pse disa paplotësuar Corners mbi produktet?

Vetitë fizike të Samarium Cobalt magnet janë shumë të brishtë (Edhe brishtë se xhami), qoftë edhe me forcë Tiny ajo do të shkaktojë pak çakëll dhe të zbrazëta Këndet në buzë pjesë e magnet. Ajo kërkon procedura Më shumë se një duzinë të bërë një produkt, se ajo është e vështirë të shmanget paplotësuar Këndet në përpunimin ose punojnë në procesin e inspektimit. Pra, ajo duhet të jetë mbajtur në vëmendje të rrepta dhe mbrojtjen e të kujdesshëm, kur Processing, Testimi, Transportit, ose aplikimi, Megjithatë, Small paplotësuar Këndet nuk mund të shmanget plotësisht.

Çfarë është e ndryshme në mes SmCo5 Dhe Sm2Co17?

① mënyrën e përfaqësimit është e ndryshme: Ne Përdorimi YX për të përfaqësuar SmCo5, dhe YXG Përfaqësojnë Sm2Co17. ② komponentë të ndryshëm: Komponentët kryesorë të SmCo5 Përfshi Samarium, kobalt, Pr. Apo vetëm të pastër Samarium, Cobalt; Komponentët kryesorë të Sm2Co17 Përfshi Samarium, kobalt, bakër, hekur dhe zirconium; Karakteristikat ③Different fizike: të tilla si temperatura maksimale operative të SmCo5 është 250 ℃; Dhe temperatura maksimale operativ i Sm2Co17 është 350 ℃. Por Specifikimi fizike e SmCo5 është më mirë se Sm2Co17, SmCo5 është shumë më e lehtë në makinë Ndërsa Sm2Co17 është më e brishtë.

Pse vonoi për dorëzim?

Ajo ka shumë faktorë për shtyrjen për ofrimin e datës, si performanca, dimensionin dhe formën e magnet. 1.Performance Factor, jokonvencionales Performance, si LTC (YXG22), Low coercivity Product (kanë "L" në emër klasës) dhe të tjera Performance pazakontë të përdorura, e cila e klasës duhet të ri-Formulimi për raportin materiale, Melting, mulliri, të ngutshme, Sintering dhe procesin e marrjes së mostrës dhe Teknika është më komplekse, edhe shumëllojshmëria e klimës do të ndikojnë në kryerjen, dhe nuk mund të vijnë në standard, pastaj duhet ribërë atë. Ky është vetëm Problem në procesin e dorës së parë, ndoshta kanë shumë probleme tjera në procesin e përpunimit, Kështu do të vonojë për kohën e dorëzimit. 2.Dimension Factor: shumë e madhe dhe e vogël Dimension, Ones të veçanta është e vështirë për të përpunimit, Ones shumë e vogël dimension është i vështirë për përpunim mekanik dhe humbur shpesh, shumë e vështirë për të vlerësuar shkallën e Scrap dhe të humbur, Too ato të mëdha dimension do të jetë chapped Zakonisht , këto produkte kanë të Lartë probabiliteti i remaking dhe komplementaritetit. 3.Shape Factor: parregullt formë produkt, veçanërisht Magnet kanë një vrimë në të, do të, të ketë chipping dhe plasaritje në machining Si e brishtë të lartë dhe të stresit në procesin e makinës. Ajo gjithashtu do të vonojë për shpërndarjen. Ajo gjithashtu kanë faktor tjetër të ndikojë në kohën e dorëzimit, si disa Product Ndoshta duhet mjet të veçantë, e cila do të ketë një proces të testimit në përgjithësi. Përveç kësaj, diku Ndoshta ketë gabim i vogël për machining, ajo gjithashtu do të ndikojë në Delivery Date.

Çfarë është koha për dorëzim?

Ajo akordojnë karakteristikë, madhësi, formë dhe Quantity.Usually kohën e dorëzimit është: Normal Block And Round (Normal karakteristike, Madhësia Normal) 5000pcs: Rreth 15-20days; 10000pcs: rreth 20-25days Normal Ring dhe të parregullt Formë (Normal Characterisitc , Normal Size) 500pcs: rreth 15-20days; <= 5000pcs: për 30 ditë nëse keni nevojë për të parregullt formë dhe sasi të mëdha, Pls Konfirmo dorëzimit kohën para ndonjë urdhër.

E cila Term Pagesa mund të pranohet?

Cash, T / T dhe L / C, është përgjithësisht T / T. Gjendja poshtë të duhet të dorëzojë mallrat pas gjetjes së pagesës, Time bashkëpunimi i parë, i disa prej Sasia dhe pak të rendit, pasi të mirëkuptimit të ndërsjellë dhe rendin e shpeshtë Ne mund të konsiderojnë pagesën mujore.          

Pse Charge për kampionin?

(1). SmCo Magnet është e shtrenjtë, dhe kjo është Custom-Made Product. Haven 'T bursë Mostrat në dorë, është e ndryshme me standardin Parts. Në përgjithësi, Mostra Nevoja për procesin seri mekanike, dhe procesi është kompleks, ndoshta disa Mostrat Nevoja për më shumë se dhjetra e procesit, dhe për të marrë rreth një javë kohë. Është i njëjti proces për mostrën e prodhimit dhe vëllimit të prodhimit, nga rendi i marrë, Rishikimi, Planifikim, zgjedhje e duhur dorës së parë për dhjetëra procesin e mekanike. Për çdo proces ne Kërkojnë inspektimi, ti gjysmë-produkteve përfunduar, Plotësoni në kartën Flow And The Record Cilësisë. Atëherë produkti Nevoja për pastrimin dhe përfundoi inspektimit të produktit, pastaj të bëjë raportin testues. Në finale të produktit të paketohen dhe do të dorëzohet. Kështu që ju mund të dini prodhimin koston e disa mostra sipas saj. (2). Është duhet më shumë kohë për rregullimin e instrumentit dhe duke u përgatitur për përpunim mekanik për procesin e prodhimit të mostrave, mbeturinave më të madh të burimeve, në të njëjtën kohë ndikojnë në prodhimin normal Badly. Nëse mostra të ketë kërkesë e plating dhe chamfering, dhe kostoja do Larger, në përgjithësi, Chamfering duhet rreth dhjetra orë, dhe të njëjtën kohë e plating. Në normale, Bucket i procesit të plating mund të mbyll për disa Produktit kg, për Mostra Vetëm mbyll edhe ato, ju mund të konsideroni të kostos në lidhje me të. (3). Si Mostrat është vetëm pak prej volumin, pra duhet të investojë më shumë se 200% e materialeve Ndonjëherë; Teknik për mostër dhe vëllimi është gjithashtu e ndryshme, në përgjithësi, dorës së parë e vëllimit do të jetë e shtyrë në bazë të dimensionit të Magnet, por Mostra duhet të përdorni ato të papërshtatshme, mbeturinave të madhe të materialeve, dhe kanë më shumë proces me normale One . Të jetë e di se Materiale SmCo është e shtrenjtë, e pakta e dallimit për skrap votuarat vetëm do të çojë në dallimin e madhe për çmimin, tepër Diferenca për skrap Shkalla është shumëzuar. Kështu që çmimi i mostrës mund të krahasohet me volumin plotësisht. (4). Ajo ketë ndikim serioz për prodhimin normal tonë si lloj më e mostrave në të kaluarën, kanë të keq të ndikojë për të njeriut tonë dhe materiale të Burimeve. Nëse kompania të ketë rreth gjashtë apo shtatë Qindra e këtij lloji e mostrave çdo muaj, dhe të prodhojë rreth 30 lloje të mostrave çdo ditë, çdo lloj prej tyre kanë dhjetra e procesit, ajo do të duhet sa prej Worker, Inspektori, Administrator për prodhimin dhe funksionimin , dhe do të marrë ato në mënyrë shumë kohë., Në të njëjtën kohë disa makina dhe Instrumente nuk mund të bëjë punë normale.
(5). Pas një llogaritje paraprake, ajo do të jetë nevojë për rreth RMB 500 Për një lloj të kampionit, të cilin vëllimi Çmimi është vetëm disa Chiao. Pra Charge për mostrat është vetëm pak pjesë të kostos, Far shkurtër e kostove të prodhimit tonë. Vetëm ngarkuar Pak e tarifave, sepse ne e konsiderojmë të bashkëpunimit afatgjatë, dhe shpresoj që të Get Volume urdhër nga konsumatori, Gjithashtu përkujtuar klientit tonë se duhet të jetë i qëllimshëm, kur ju qëllim The SAMPLES.WE shpresoj se ju mund të kuptoj detajuar ynë arsyeja për akuzën, na mbështesin

Mund të merrni falas Mostrat?

Për shkak se të gjitha produktet tona Is The Special One, dhe nuk kanë tepërt një, kështu që ne duhet të bëjmë mostrat Kur Konsumatori ynë Kërkojnë për të, dhe kostoja e prodhimit është shumë e lartë. Pra, ne do të ngarkuar për mostrën. Nëse nuk kemi mostrës në magazinë tonë, ne do të ofrojë Mostër falas.

Sa është sasia minimale Rendit?

Si Magnet Sintered SmCo është prodhuar me të përpunimit mekanik, dhe nuk prodhojnë me myk, kështu që nuk është Rendit Sasia minimale në përgjithësi, në aktuale ne mund të bëjmë atë edhe në qoftë se qëllim kanë një produkt. Vetëm kostoja e prodhimit është e ndryshme, Njësia çmimi i tij është më i lartë.  

Pse duhet ju duhet të dërgoni një faks ose e-mail pyetje, por jo me anë të telefonit?

1) Ne nevojë për informacion të plotë Hetimor në mënyrë që ne mund të ofrojë çmimin saktë. Me fax ose letër, yt Pyetje jep informacion të detajuar, të tilla si: Performance grade, tolerances, Sasia, kërkesa të veçanta dhe kështu me radhë. 2) Oferta është bërë nga llogaritja, por jo zbuloj. Kur ju të na informojë me të gjitha informatat në lidhje me produktet, ne nuk jemi të sigurt se ne të marrë informacionin e saktë, sepse kujtesës dhe shqiptim tona Dallimet do të ndikojë Quotation.3 saktë) Stafi jonë mund të mos jetë në vendet e tyre All Time, në qoftë se ai (ajo) Përgjigje telefonin tuaj në punëtorinë, është e mundur që ajo do Harrojeni kërkesën tuaj pas pune të zënë në vendin e saj. Ndërsa Fax Dhe E-Mail janë pranuar vazhdimisht, dhe menjëherë i dërgoi tek specialisti kuotim. Pra, kjo është mënyra më e mirë me faks ose e-mail Nëse ju doni të merrni Kuotim më të shpejtë. 4) Fax Dhe E-Mail mund të shërbejë si një rekord për të ruajtur dhe Query. Pas të gjitha, palest Ink është më mirë se Memory mirë .. ajo mund të jetë e dokumentuar, kur ne jemi ende në dyshim.          

Sa kohë mund të marr kuotimit?

Gjatë ditës së punës hëna deri të premten, Normal Size Product mund të merrni citat Zakonisht brenda një dite, produkt të veçantë (të cilat duhet të konfirmojë nëse mund të prodhojë apo jo) duhet Kontrolloni akordojnë saj vështirësi, zakonisht brenda 3-5 ditëve të punës. Gjatë shtunën, të dielën ose pushime, ne do të dërgojë citat zakonisht në ditën e punës e parë pas Ejani Back.If ka ndonjë nevojë urgjente, pls kontaktoni personin tuaj kontaktoni.          

A mund të marr një katalog?

Yes.When ju duhet katalogu, Zakonisht Ne do të dërgojmë katalog me tuaj goods.If Ju A Customer New pa asnjë të ofrimit të mallrave, duhet të paguani mallrave kosto për Katalog.

Është Magnet A standardi Madhësia?

 Jo, të palëvizshme, zakonisht Magnet është Customized.And ne mund të mbështesim konsumatori me një About Marrëveshjes Size Dizajn përdorimit të tyre Ndonjëherë. Dhe për shkak të kufirit e aftësisë sonë, Ne nuk mund të prodhojë gjithë produktin madhësi, në dispozicion Size Pls Gjej madhësinë tonë normale dhe formë në faqen.          

Si për të gjetur e kërkuara Magnet

Ju mund të përdorim informacionin tuaj Magnet krahasohet me Magnet Informacionit në faqen tonë, dhe për të gjetur Magnet karakteristikë e Yours.The madhësi normale dhe formë në faqen e internetit mund të ju ndihmojë për të vendosur Size.If ju duhet më shumë informacion, Pls gjeni mbështetjen e teknologjisë.

Çfarë është performanca më e lartë e aktualisht në dispozicion Samarium-Cobalt magnet?

Maksimale Cahracteristic Për SmCo magnet është YXG32, dhe Characterisitc saj është: Br: 11,000-11,300Gs; BHC: 10,200-10,600Oe; IHc≥ 15,000Oe; (BH) maks: 29-32MGOe. 

Metodat Paketa dhe që një është e mirë për të mbrojtur mallrat?

Kryesor i jonë Paketa Metodat janë të përfshirë çanta Përgjithshme paketim, plastike Tube Paketimi, vakum paketim, dhe lëkurë Paketimi. Në të njëjtën kohë, ne mund të urdhërojë me porosi Paketimi metodë sipas kërkesës së klientit.

Të gjitha metodat Paketa mund të mbrojë të mallrave. Arsyeja pse ata kanë metoda të ndryshme, Së pari, ajo është e lidhur me mënyrën e Konsumatorëve përdorimi. Së dyti, ajo është e lidhur me dimensionin e produkteve, për shembull: Ajo nuk mund të përdorin paketimit plastike tub, apo vakum paketim. Cili Paketa është shumë më e përshtatshme varet nga Dimensionin e produkteve.

Çfarë është performanca më e lartë e aktualisht në dispozicion Samarium-Cobalt magnet?

Maksimale Cahracteristic Për SmCo magnet është YXG32, dhe Characterisitc saj është: Br: 11,000-11,300Gs; BHC: 10,200-10,600Oe; IHc≥ 15,000Oe; (BH) maks: 29-32MGOe. 

Metodat Paketa dhe që një është e mirë për të mbrojtur mallrat?

Kryesor i jonë Paketa Metodat janë të përfshirë çanta Përgjithshme paketim, plastike Tube Paketimi, vakum paketim, dhe lëkurë Paketimi. Në të njëjtën kohë, ne mund të urdhërojë me porosi Paketimi metodë sipas kërkesës së klientit.

Të gjitha metodat Paketa mund të mbrojë të mallrave. Arsyeja pse ata kanë metoda të ndryshme, Së pari, ajo është e lidhur me mënyrën e Konsumatorëve përdorimi. Së dyti, ajo është e lidhur me dimensionin e produkteve, për shembull: Ajo nuk mund të përdorin paketimit plastike tub, apo vakum paketim. Cili Paketa është shumë më e përshtatshme varet nga Dimensionin e produkteve.

Duan të punojnë me ne?