AlNiCo magnet

①The tipare dhe aplikimet e Alnico

Sipas ndryshim artizanale Processing, ajo ndan në hedh Alnico And The Sintering AlNiCo dy lloje.

A. Kallëp AlNiCo
me koeficientin temperaturë të ulët, të lartë temperaturë të qëndrueshëm, rezistent ndaj lagështisë, jo e lehtë oksidimit dhe duke punuar mirë Stabilitetit.

Aplikimi kryesor në Automobile Parts, orkestrim, electroacoustics, Motor, mësimdhënies dhe Hapësirë ​​ajrore ushtarake, etj

B. Sintering AlNiCo
ai përdor pluhur Metalurgji metodës së prodhimit të bëhet, kostume prodhimi formë komplekse, të lehta, të hollë e produktit të vogla.

Gjerësisht vlen orkestrim, Komunikim, Magnetoelectricity Switch dhe sensorë të ndryshme, etj

 

Parametrat ②Magnet performancës

Hedh AlNiCo Magnet Tabela Performance

  remanence Force coercivity Maximun Energy Temp. Koeficienti i Br Temp. Koeficienti i KLD-së
material br HCB (BH) max 系数 & alfa, (Br) 系数 & alfa; (KLD)
Gradë MT KA / M KJ / M3 % K % K
  gs Oe MGOe
LN10 600/6000 40/500 10.00 / 1.20 -0,02 0,03
LNG12 700/7000 44/550 12.00 / 1.50 -0,02 0,03
LNG13 680/6800 48/600 13.00 / 1.63 -0,02 0,03
LNG18 900/9000 48/600 18.00 / 2.25 -0,02 0,03
LNG37 1200/12000 48/600 37.00 / 4.63 -0,02 0,03
LNG40 1250/12500 48/600 40.00 / 5.00 -0,02 0,03
LNG44 1250/12500 52/650 44.00 / 5.50 -0,02 0,03
LNG52 1300/13000 56/700 52.00 / 6.50 -0,02 0,03
LNG56 1300/13000 58/720 56.00 / 7.00 -0,02 0,03
LNG60 1330/13300 60/750 60.00 / 7.50 -0,02 0,03
LNGT18 580/5800 90/1130 18.00 / 2.25 -0,02 0,03
LNGT30 1100/11000 56/700 30.00 / 3.75 -0,02 0,03
LNGT32 800/8000 100/1250 32.00 / 4.00 -0,02 0,03
LNGT38 800/8000 110/1380 38.00 / 4.75 -0,02 0,03
LNGT44 850/8500 120/1500 44.00 / 5.50 -0,02 0,03
LNGT48 900/9000 120/1500 48.00 / 6.00 -0,02 0,03
LNGT60 950/9500 110/1380 60.00 / 7.50 -0,02 0,03
LNGT72 1050/10500 112/1400 72.00 / 9.00 -0,02 0,03
LNGT88 1100/11000 115/1450 88.00 / 11.00 -0,02 0,03
LNGT36J 700/7000 140/1750 36.00 / 4.50 -0,02 0,03
LNGT52J 900/9000 140/1750 52.00 / 6.50 -0,02 0,03

Shënim: Curie Temperatura, temperatura Koeficienti është për referencë vetëm, jo ​​si bazë e Gjykimit.

Sintering AlNiCo Magnet Tabela Performance

  remanence Force coercivity Maximun Energy Temp Curie. Temp pune. Temp. Koeficienti i Br
material br KLD-ja (BH) max Tc tw Abr
Gradë MT KA / M KJ / M3 % / ℃
  gs Oe MGOe
FLN8 500/5000 40/500 9 / 1.13 760 450 -0,022
FLNG12 700/7000 48/600 12.4 / 1.55 810 450 -0,014
FLNG34 1200/12000 48/600 34 / 4.25 890 450 -0,016
FLNG37 1250/12500 48/600 37 / 4.62 890 450 -0,016
FLNGT18 600/6000 90/1130 18 / 2.20 860 450 -0,02
FLNGT28 1050/10500 60/600 28 / 3.50 850 450 -0,02
FLNGT38 800/8000 120/1500 38 / 4.75 850 450 -0,02
FLNGT42 880/8800 120/1500 42 / 5.25 820 450 -0,02
FLNGT33J 700/7000 140/1750 33 / 4.13 850 450 -0,025

Shënim: Curie Temperatura, temperatura Koeficienti është për referencë vetëm, jo ​​si bazë e Gjykimit.

 

Curve ③AlNiCo Produkt Performance

A.Casting AlNiCo

wps_clip_image-10864
B.Sintering AlNiCo

wps_clip_image-6011