Device Aplikuara

①The tipare dhe aplikimet e Magnet Sistemit

Tiparet: The Magnet sistem nga magnet (SmCo, NdFeB, AlNiCo Ose Ferrite) dhe pjesë të tjera të Kuvendit, gome dhe çelikut mund të bëhet një pjesë e Sistemit magnetik. Ndonjëherë Magnet Systems mund të plotësojnë disa kërkesa të veçanta, ndërsa një magnet i vetëm nuk mund të arrijë ose të marrë magnet zëvendësimin, arrin efektin që Magnet mund të arrijë, në ndërkohë, Duke përdorur Magnet sisteme mund Save kosto më shumë se vetëm Single përdorur magnet.

Aplikimet: Varg i saj Aplikimi është shumë e gjerë. Kryesisht Përdor Në magnetizëm ujë të rrjedhshëm, magnetizëm Gjueti grep, të lëngshme-Crystal Display, çdo lloj Transformer, Sistemi ftohje ujore dhe Kulla pastër, të ulët Temperatura e ujit qarkullim Sistemit, Sistemit të Kontrollit Indoor atmosferë, Sistemit e furnizimit me ujë, i ujitjes bujqësore, Hot Spring Convalesces etj

Parametrat ②Magnet performancës

Atë dhe të ndryshme Magnet materiale dhe produkt i Size Has marrëdhënieve.

Ne jemi gjithashtu të aftë të përpunimit të Përhershëm Device magnetik me të ndryshme formë dhe Pronës sipas vizatimeve të konsumatorit dhe furnizimin me shërbimin teknikë.