Sistemi i Cilësisë

Advantage Quality NGYC-së

Kompania ka më së shumti pajisje dhe teknologji të përpunimit të prodhimit dhe të inspektimit .: ndryshme të temperaturës Tester magnetik, Germany Made Particle Size Analyzer, CMM, vrazhdësi Ratemeter dhe magnetike Declination Tester etj, të cilat marrin garanci të fuqishme për kryerjen me cilësi të lartë SmCo përhershëm produkteve magnetike për klientët.
Kompania rreptësisht Runs ISO / TS16949: 2009 dhe ISO9001: 2008 International Quality Control Systems. Çdo produkt është pritur dhe të nevojshme për t'u kualifikuar për herë të parë, e cila është e garantuar nga vendosja e sistemit Series Quality Management si inspektimi proces, Kontrollit, analiza dhe i vazhdueshëm Përmirësimi ETJ .. Për të shmangur Produkte pakualifikuar, A 100% Inspektimit ose marrjen e mostrave Inspektimi si klient & rsquo; S Kërkesa para se të dërgesës. Si rezultat i kësaj, kompania ka qenë e shënuar Into Garancisë Ndërmarrjeve cilësinë e eksporteve Ningbo dhe Ningbo famshme markë cilësi Produkte nga drejtimi shkencor dhe kontrollin e rreptë të Cilësisë.

NGYC ka kaluar ISO / TS 16949: 2002 Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë dhe ISO 14001: 2004 Certifikimi i Sistemit të Mjedisit

z1_e
z2_e

Shënim:

Kjo është hera e parë që NGYC kaluar ISO9001: 2002 Quality Management System Në dhjetor të vitit 2001.
NGYC ka kaluar ISO / TS 16949: 2002 Kërkesat Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë të veçanta e auto pjesëve të prodhimit dhe shërbimeve në lidhje me të zbatojë ISO9001: 2000 në tremujorin e fundit të 2005.
First Time kaluar ISO 14001: 2004 sistemit të çertifikimit mjedisor në nëntor 2008.
kaluar ISO / TS16949: 2002 (TUV SUD)
Repass ISO ISO9001: 2000 në 2009
ISO9001Certificate Update Për 2008 version, dhe ISO / TS16949 Përditëso Për 2009 Version Në vitin 2010 .

Politika Corporate mjedisore dhe objektivat mjedisore

Politika Mjedisore:
binden Sundimin mbrojtjen e mjedisit të rritur imazhin Social
optimizimin e procesit të kursyer energji dhe të zvogëlojë koston Vendosja e gjelbër Enterprise
pjesëmarrje të plotë e përmirësimit të vazhdueshëm të plotësuar nevojat e të gjitha palëve të
përmbajtjes së Politikave Mjedisore:
1. premtimin për të përmirësuar vazhdimisht dhe parandalimin e ndotjes.
2. Premtimi me pajtueshmërinë me ligjet dhe rregulloret dhe kërkesat e tjera.
3. Për qëllim të reduktimin e ndotjes dhe të kursimit të energjisë, hulumtim aktiv dhe të eksplorojnë të re të teknologjisë në procesin e prodhimit.
4. Theksoni Ndërgjegjësimi mjedisor stafit dhe aktiv 

K3

Pjesëmarrja.
 5. Nëpërmjet angazhimit më lart, e cila është "Përmirësimi i vazhdueshëm", "Parandalimi i Ndotjes" Dhe "përputhje me kërkesat ligjore dhe të tjera", të kombinuar me të gjitha llojet e masave për mbrojtjen e mjedisit dhe për të përmbushur nevojat e të gjitha palëve, fundi Përmirëso e përgjithshme Image e ndërmarrjes.

Z3

2011 Objektivat mjedisore:
1. Shkarkimi Life zeza arrin Integruar të zeza shkarkimin standard për klasën III.
2. Emetimet shter arrin standardet Air shkarkimit për klasës II.
3. të forcuar menaxhimin e mbetjeve të ngurta.
4. Ulja ndotja magnetik pluhur.
5. Aksidentet Parandalimi kimike.
6. Save mbi Energjinë Elektrike.

7. rritur ndërgjegjësimin e personelit të Sistemit të Menaxhimit Mjedisor.
8. përmirësuar aftësinë e kompanisë për t'iu përgjigjur incidenteve.
Kompania Politika e cilësisë dhe të objektivave të cilësisë

Politika e kualitetit:
të kuptuar nevojat përmbushur pritjet
Cilësia e parë e përmirësimit të vazhdueshëm
civilizuar Production parandaluar ndotjen
Qëllimi i kompanisë është të cilësisë totale:
1. Car Magnet në kohë të ofrimit normën prej 100%.
2. Jo-Car Magnet në kohën e dorëzimit të votuarat & Zn; 80%.
3. Automotive Cilësia e produktit Return To 0 ppm.
4. Jo-Automotive Product Quality Kthim ppm & Le; 2000.
5. Kënaqshmëria përgjithësi Average & Ge; 80%.
6. Kënaqshmëria brendshëm Employee & Ge; 80%.

Z4
Z5