Aplikimet

Aplikimet

SmCo Is Also Named With SmCo Magnetic Steel, SmCo Permanent Magnet, SmCo Permanent Magnetic Iron And Rare-Earth Cobalt Permanent Magnet. It's A Kind Of Material Made From Raw Earth Metal Samarium And Cobalt And Produced By After A Serial Of Process Burdening,Melting,Milling,Pressing And Sintering .It's Also A High Performance, Low Temperature Coefficient Permanent Magnet With Its High Working Temperature&Mdash;350 Degree Centigrade. When Working Above 180 Degree Centigrade, Its Maximum Energy Product BH And Steady Temperature Are Superior Than NdFeB Magnetic Materials. It Need't To Be Coated Because It Is Difficult To Be Eroded And Oxidized. SmCo Magnet Is Widely Used In Space Probe,National Defense And Military ,Microwave Appliance,Communication,Medical Equipments,Motors, Instruments, Various Magnetism Spreading Devices,Sensor,Magnetic Processor,Magnetic Lifter And So On.

Product Image

15331172725275846

Karakteristikat fizike

Prona pjesshëm fizik të sintering SmCo magnet
Emri parametri njësi SmCo1: 5 SmCo2 17
densitet G / cm3 8.3 8.4
Curie Temperatura K 1000 1100
Vickers zahmet MPa 450-500 550-600
compressing Forca MPa 1000 800
Resistivity elektronike Ω.Cm 5 ~ 6 & Times; 10-5 8 ~ 9 & Times; 10-5
Bending Forca Mpa 150-180 130-150
shtrihen Forca Mpa 400 350
Hot koeficienti i zgjerimit (10 -6 / ℃) ∥6⊥12 ∥6⊥11

Shënim: Mbi Numbers specifike Ndihmë për t'u konsultuar, për të mos të jetë baza gjykuar

15331298979058714

Shënim: Agglutinates Në përgjithësi Samarium Cobalt 2: 17 Më Ul Nevojat magnetizing Fusha e ngopur është material Vetë KLD Vlera 2-3 Times

 

Krahasimet karakteristikë e materialeve magnetike të përhershme
Materiale (BH) max IHC br Tc (Temperatura e punës) max Anti-helm
SmCo1: 5 16-25 15-25 -0,05 200-250 mirë
SmCo2 17 22-30 30/06 -0,03 300-350 mirë
NdFeB 26-52 12-30 -0,11 80-200 keq
Magnet ferrite 3-4,5 3-4,5 -0,19 200-300 mirë
AINiCo 5-10 1-1,8 -0,03 450-500 i shkëlqyer

Teknologjia dhe kompanisë Avantazhet:

1, NGYC ka shumicën e prodhimit të avancuar dhe pajisjet e inspektimit Ne jemi profesionistë SmCo magnet ndërmarrje e cila ka shkallë më të madhe dhe të prodhimit në Kinë.
2、Our Company Can Produce Max. Block 120x120;100mm With Full Magnetization.
3, NGYC mund të ofrojë Batch për prodhimin e lartë klasës YXG-32 Me BH & Zn; 29MGOe.
4, NGYC mund të Furnizimit në masë të SmCo magnet me performancë të lartë qëndrueshme dhe të lartë HK (HK & Zn; 18KOe).
5, NGYC mund Prodhimi SmCo magnet Nëpërmjet axial Me shumë polakë.
Strong Style = "Ngjyra: # 0e5f91;"> Si të gjetura:

15331316853546049_e

6, Kompania jonë mund të ofrojë magnet Me Devijimi më pak se 2 & deg; ndërmjet aksit mekanik dhe magnetik Boshtit.
 As Shown:

15331317057106443_e

Këshilla të dobishme

(1)Sintered SmCo Permanent Magnetic Materials Have The Character Of Brittleness, Lacking Of The Ductility. So It Isn't Suitable For Using As Structural Part When Being Designed. The Physical Specifications Of SmCo(1:5) Is Better Than SmCo(2:17) Because SmCo(1:5) Is Easy To Machine While SmCo(2:17) Is More Brittle. SmCo Permanent Magnet Magnetized Must Be Picked Up Carefully During The Process Of Assembling, Avoiding Ironware To Prevent Absorbing Mutually And The Magnets Broke Off, Or Two Slices Of Magnetic Irons Cause Damage Resulted In Absorbing Together, Besides, It Will Even Cause Body-Hurt
(2)Sintered SmCo Permanent Magnetic Materials Would Make Some Slight Collision In The Process Of Producing, Packing And Delivering, So There May Be Have Some Visual Flaw Owing To A Bit Small Horn. However, It Wouldn't Damage Its Magnetic Specifications, Its Stability And Its Anti-Degenerated Magnetic Ability As Long As Its Flaw Doesn&Rsquo;T Affect Normal Construction Or Functions.
(3) Klientë që kërkojnë Non-magnetized SmCo magnet i përhershëm duhet të jenë të njohur me pajisje Self-magnet për qëllim të krejtësisht të ngop Dhe bëj për vete Produktet tona ose kodet.
(4) Nëse produktet Designed A Në tharbem alkali ose Mjediset keq aplikoni, Kompania jonë mund të ofrojë produkte të Zn, Ni, ari ose Kurorën Oxygen Praruar. Ne ndjehemi shumë të këndshëm për aplikacionet tuaja. Mirë se vini të faksit ose të bëjë Email konsultim. Ne jemi të kënaqur të ju ndihmojnë me të gjitha problemet nga teknikat. Ne të gjithë Hard Work Duke u përpjekur për të siguruar ju SmCo përhershëm magnetike materialeve me cilësi të lartë dhe çmim të ulët.