Alat Applied

①The Tret Jeung Aplikasi Of System Magnet

Tret: The Magnet System Ku magnet (SmCo, NdFeB, AlNiCo Atawa Ferrite) Jeung Majelis Bagian lianna, karét Jeung Steel Dupi Janten bagian tina The Magnetic System. Kadangkala The Magnet Systems bisa minuhan Sababaraha syarat Special Sedengkeun A magnet Single Dupi Teu ngahontal Atawa Candak The Magnet The substitusi, Achieves Pangaruh Mana Magnet The bisa ngahontal, Samentara éta, Ngagunakeun Magnet Systems Dupi Simpen More Cost Than Ngan Single Maké magnet.

Aplikasi: Anak Aplikasi Range pisan Wide. Utamana Mangpaat Dina Magnetism ngajalankeun Cai, Magnetism nempel Hook The, Lambang Liquid-Crystal Display, Unggal jenis trafo, The cooling System cai Sareng Karakter Beresih Parongpong, The Low Suhu Cai sirkulasi Sistim, The Rohangan Suasana Control System, The Water Supply System, The Pertanian Irigasi, The Hot Spring Convalesces jsb

Parameter Performance ②Magnet

Ieu Sareng Karakter Béda Magnet Bahan Jeung Produk urang Ukuran Mibanda The Hubungan.

Simkuring oge sanggup Processing permanén Alat Magnetic Jeung Ragam Wangun Jeung Harta Nurutkeun Pikeun Palanggan urang gambar Jeung Supplying Service Téhnik.