Magnet suntik palastik

①The Tret Jeung Aplikasi magnet suntik Plastik

A. Plastik suntik NdFeB

Tret: Boga Rigidity The Jeung elastis, bisa diolah jadi Ipis-Walled Ring, rod, Slice Jeung Ragam Special wangun Complex. Tiasa Jieun The magnet Jeung lianna Metal Inlays (Gear, screw, Dysmorphism Hole jrrd) A Time Pikeun Wangun, teu Mudah Pikeun Boga The Crevasse Jeung putus. Magnet peryogi Teu motong jeung Mechanical Processing, The Produk ngahasilkeun High. Saatos Formasi The, The kasabaran Precision Dupi High. Surface The Dupi caang jeung Beresih, The Magnet internal Uniformity Dupi Good. The Surface Magnetic Uniformity Lapang anu alus, anu korosi Nyegah Dupi Strong.

Aplikasi: Utamana Dipaké Pikeun Sénsor, Brushless motor, Automobile Electronic throttle pedal, Tambo Minangkabau Car, The Tambo Minangkabau Car Supir, Otomatis Speed ​​Table, Suluh Table, jsb

 

B. Plastik suntik SmCo

Tret: Dupi Jieun wangun Complex Pikeun A Time Pikeun Wangun, The Inlays Éta A Time Pikeun Ngabentuk Mana aci Atawa leungeun baju jeung sajabana Ngurangan Prosés Majelis, Ngaronjatkeun akurasi DPRD Kab. Kalayan kuat Résistansi korosi, Umumna teu kedah Surface Perlakuan, Jeung Boga stabilitas Suhu High.

Aplikasi: Larapkeun Dina mobil, The Copier Jeung Mesin lianna Precision. Aya loba Perlu Dina Suhu High, kalembaban Lingkungan The Magnetic induksi Tambo Minangkabau Kedah Paké Bahan The.

 

C. Plastik suntik Ferrite

Tret: Performance Magnetism The Plastik suntik Ferrite 'compares The Plastik suntik NdFeB Magnet janten Low, Tapi Harga Anak Dupi murah.

Aplikasi: Cocog Pikeun Paké Dina sensor, Wangun The Dupi Complex, Magnetism Performance sarat kawilang rada Low & rsquo; S Eléktro Mesin Produk jsb

 

Parameter Performance ②Magnet

Suntik palastik NdFeB Magnet Performance Table

  Remanence Angkatan Coercivity Coercivity intrinsik Maximun énergi Koefisien Suhu malik Temp Maximun ngagawekeun.
material Br Hcb Hcj (BH) Max  & Alpha; (B R)  TW
kelas T KA / M KA / M KJ / m3 % / ℃
  KGs KOe KOe MGOe
BNI-3  0.2-0.4  120-240 480-640 8-24 -0,15 100
2.0-4.0 1.5-3.0 6.0-8.0 1.0-3.0
BNI-4  0.40-0.46  250-335 575-735 28-36 -0,13 110
4.0-4.6 3.1-4.2 7.2-9.2 3.5-4.5
BNI-5  0.45-0.51  280-360 640-800 37-44 -0,13 120
4.5-5.1 3.5-4.5 8-10 4.6-5.5
BNI-6  0.51-0.56  295-375 640-800 44-52 -0,11 120
5.1-5.6 3.7-4.7 8-10 5.5-6.5
BNI-7  0.54-0.64 320-400 640-800 51-59 -0,11 120
5.4-6.4 4.0-5.0 8-10 6.5-7.5
BNI-6H  0.48-0.56  335-400 1035-1355 40-52 -0,15 130
4.8-5.6 4.2-5.0 13-17 5.0-6.5
BNI-5SR (PPS)  0.45-0.50  300-360 875-1115 36-44 -0,13 150
4.5-5.0 3.8-4.5  11-14 4.5-5.5

Catetan: ciri luhur jeung Magnet Wangun Jeung Ukuran The boga Hubungan. The Performance Produk dihasilkeun Konfirmasi Ku éta Saleresna Produk.

 

Suntik palastik SmCo Magnet Performance Table

  Remanence Angkatan Coercivity Coercivity intrinsik Maximun énergi Koefisien Suhu malik
material Br Hcb Hcj (BH) Max  & Alpha; (B R) 
kelas MT KA / M KA / M KJ / m3 % / ℃
  KGs KOe KOe MGOe
SCI-6 520-580 300-380 640-1200 44-52 -0,04
5.2-5.8 3.8-4.8 8.0-15.0 5.5-6.5
SCI-8 600-660 360-460 640-1200 60-68 -0,04
6.0-606 8.0-15.0 8.0-15.0 7.5-8.5
SCI-9 610-680 400-480 640-1200 68-76 -0,04
6.1-6.8 5.0-6.0 8.0-15.0 8.5-9.5
SCI-3T 300-400 200-280 640-1200 20-28 -0,04
3.0-4.0 2.5-3.5 8.0-15.0 2.5-3.5

Catetan: ① T Pikeun Isotropic Bahan

② Unggal Bahan Kelas Dupi Pilih The Béda High Polimér Plastik Nurutkeun Pikeun The Palanggan Request, misalna PA6, PA12, PPS sajabana, pakait Produk & rsquo; temp S Maximun ngagawekeun. Dupi PA6 (150 ℃), PA12 (120 ℃), PPS (180 ℃).

Suntik palastik Ferrite Magnet Performance Table

kelas Br Hcb Hcj (BH) Max TW
Remanence Angkatan Coercivity Coercivity intrinsik Maximun énergi Maximun
Gawe bareng temp.
MT KA / M KA / M KJ / m3
EPF-140 240 180 250 11,2 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-150 250 180 230 12,0 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-160 260 180 225 13,0 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-160P 272 190 230 14,2 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-170 278 190 220 14,8 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-170H 278 200 240 15,0 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-190 287 187 215 15,8 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-190H 290 185 205 16,5 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-200 298 190 200 17,1 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-220 305 180 195 18,1 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-062K 105 80 159 1.5 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-102 215 160 27 8,5 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-132 232 175 263 10,8 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-152N 260 195 265 13,3 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-172A 272 195 235 14,5 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-192 287 190 210 16,0 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-192H 290 200 235 16,5 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-202 292 200 230 16,6 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-202F 285 195 220 16,1 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPF-212 305 2.5 230 18,1 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPPS-F134L 305 2.5 230 18,1 -0,19 0.2 ~ 0,3
EPPS-F164L 305 2.5 230 18,1 -0,19 0.2 ~ 0,3