System kualitas

Kauntungan Quality NGYC urang

Parusahaan Mibanda Nu Maha Equipments Advanced Jeung Téhnologi Of Processing Produksi Jeung Inspection .: Béda Suhu tester Magnetic, Jérman Made partikel Ukuran Analyzer, CMM, Roughness Ratemeter Jeung Magnetic Declination tester sajabana, Mana Candak Penjaminan taméng Pikeun delivering Top-Quality SmCo Produk Magnetic permanén pikeun Konsumén.
Kompeni mastikeun ngalir ISO / TS16949: 2009 Jeung ISO9001: 2008 Systems Control Quality International. Unggal Produk diperkirakeun Jeung wajib mumpuni pikeun kahiji kalina, nu dijamin ku ngadegkeun System Management Quality Series kayaning Prosés Inspection, Control, Analisis sarta perbaikan sinambung jsb .. Dina Orde Pikeun Hindarkeun Produk teu minuhan sarat, Naha 100% Inspection Atawa Sampling inspeksi Salaku Palanggan & rsquo; S sarat Sateuacan kiriman. Hasilna, Company geus Didaptarkeun Kana Penjaminan Quality usaha Of The Ningbo ékspor Jeung Ningbo Inohong Brand Produk Quality Ku Manajemén ilmiah Jeung ketat Control Quality.

NGYC kaliwat ISO / TS 16949: 2002 System Management Quality Jeung ISO 14001: 2004 sertifikasi System Lingkungan

z1_e
z2_e

Catetan:

Ieu Dupi The Time Mimiti Éta NGYC diliwatan ISO9001: 2002 System Management Quality Dina 2001. Dec.
NGYC kaliwat ISO / TS 16949: 2002 Syarat System Management Quality husus Bagian Produksi Otomatis Jeung Layanan Biomédis Pikeun Larapkeun ISO9001 The: 2000 Dina Kuartal Ahir Of 2005.
Time Mimiti diliwatan ISO 14001: 2004 System Lingkungan sertifikasi Dina Nov. 2008.
diliwatan ISO / TS16949: 2002 (TUV Sud)
Repass ISO ISO9001: 2000 Taun 2009
ISO9001certificate Update Pikeun 2008 Vérsi, Jeung ISO / TS16949 Update Pikeun 2009 Vérsi Taun 2010 .

Sarat jeung Kaayaan Lingkungan perusahaan Jeung Tujuanna Lingkungan

Sarat jeung Kaayaan Lingkungan:
abide Ku Aturan Ngajagi The Lingkungan Kembangna The Social Gambar
Optimasi Prosés Simpen Energy Jeung Ngurangan Cost The Ngadegkeun Héjo perusahaan
Partisipasi Full Kontinyu pamutahiran minuhan kaperluan Sadaya Pihak
eusi Sarat jeung Kaayaan Lingkungan:
1. Jangji pikeun ngaronjatkeun terus jeung polusi Nyegah.
2. Jangji jeung patuh undang jeung peraturan Jeung Syarat lianna.
3. keur kaperluan Ngurangan Polusi Jeung Nyimpen Energy, Panalungtikan Active jeung neuleuman Téhnologi Anyar Dina proses produksi.
4. ngantebkeun Kasadaran Lingkungan The Staf urang Sarta Active 

K3

Partisipasi.
 5. Ngaliwatan di luhur komitmen, Mana Dupi "Kontinyu pamutahiran", "Pencegahan Polusi" Jeung "patuh Hukum Sareng lianna Syarat", ngagabung jeung sagala jinis Ukuran Pikeun ngajaga lingkungan Sarta minuhan kaperluan Sadaya Pihak, Tungtungna Kembangna The Gemblengna gambar Of perusahaan.

z3

2011 Tujuanna Lingkungan:
1. ngurangan Kahirupan kokotor Attains Integrated Wastewater ngurangan Standar Pikeun Kelas III.
2. émisi knalpot Attains Standards Air émisi Pikeun Kelas II.
3. Nguatkeun The Manajemén runtah padet.
4. Ngurangan The Magnetic Polusi Debu.
5. Kacilakaan Nyegah kimiawi.
6. Simpen Di Listrik.

7. Kembangna Staf kasadaran System Management Lingkungan.
8. Ngaronjatkeun Pangabisa parusahaan Pikeun ngabales Kajadian.
Parusahaan Sarat jeung Kaayaan Quality Jeung Quality Tujuanna

Sarat jeung Kaayaan kualitas:
Paham kaperluan papanggih frékuénsi ékspéktasi The
kualitas Mimiti Kontinyu pamutahiran
beradab Produksi Nyegah Polusi
tujuan parusahaan Jumlah kualitas:
1. Magnet Car Di-Time Pangiriman laju 100%.
2.-Car Non Magnet Dina Time Pangiriman Laju & Ge; 80%.
3. Automotive Produk Quality Balik Ka 0 PPM.
4. Non-Automotive Quality Produk mulih PPM & Le; 2000.
5. The Gemblengna Rata-rata Warudoyong & Ge; 80%.
6. internal Warudoyong pagawe & Ge; 80%.

z4
z5