aplikasi

aplikasi

SmCo oge Dingaranan Ku SmCo Steel Magnetic, SmCo permanén Magnet, SmCo permanén Magnetic Beusi Jeung Langka Bumi kobalt permanén Magnet. Ieu jenis Bahan Made Ti Raw Bumi Metal Samarium Jeung kobalt Jeung dihasilkeun Saatos A Serial proses jadi bangbaluh, lééh, panggilingan, cara mencet jeung Sintering .It & rsquo; S ogé A Performance High, Suhu Low koefisien permanén Magnet Jeung Anak High ngagawekeun Suhu & Mdash; 350 Gelar Centigrade. Nalika Gawe Di luhur 180 Gelar Centigrade, Anak Maximum Energy Produk BH Jeung Suhu Steady Dupi unggul tibatan NdFeB Bahan Magnetic. Ieu Needn & rsquo; T janten coated Kusabab hese Kudu Eroded Jeung dioksidasi. SmCo Magnet loba digunakeun Dina Spasi usik, Pertahanan Nasional Jeung Militer, gelombang mikro Perkakas, Komunikasi, Equipments Médis, motor, Instrumén, Rupa-rupa Magnetism nyebarkeun Alat, sénsor, Magnetic Processor, Lifter Magnetic jeung saterusna.

Gambar produk

15331172725275846

Ciri fisik

Harta fisik parsial Of Sintering SmCo magnet
Ngaran parameter kamanunggalan SmCo1: 5 SmCo2: 17
dénsitas G / Cm3 8,3 8,4
Curie Suhu K 1000 1100
Vickers teu karasa MPa 450-500 550-600
Compressing Kakuatan MPa 1000 800
Resistivity éléktronik Ω.Cm 5 ~ 6 & Times; 10-5 8 ~ 9 & Times; 10-5
Bending Kakuatan Mpa 150-180 130-150
manjang Kakuatan Mpa 400 350
Koefisien panas Of ékspansi (10 -6 / ℃) ∥6⊥12 ∥6⊥11

Catetan: di luhur Nomer spésifik Pitulung Pikeun Taroskeun, Teu dijadikeun dadasar Ditilik

15331298979058714

Catetan: Agglutinates Umumna The Samarium kobalt 2: 17 Kalolobaan lowers perlu jenuh Magnetizing Lapang Dupi Bahan sorangan HCj Niley 2-3 Times

 

Babandinganana karakteristik Bahan Magnetic permanén
bahan (BH) Max IHc br TC (Suhu Gawe) Max Anti Causticity
SmCo1: 5 16-25 15-25 -0,05 200-250 alus
SmCo2: 17 22-30 6-30 -0,03 300-350 alus
NdFeB 26-52 12-30 -0,11 80-200 awon
Magnet Ferrite 3-4.5 3-4.5 -0,19 200-300 alus
AINiCo 5-10 1-1.8 -0,03 450-500 alus teuing

Téhnologi Jeung Kaunggulan parusahaan:

1, NGYC Mibanda Kalolobaan Produksi Advanced Jeung Inspection Equipment .We Dupi Profesional SmCo magnet perusahaan Mana Mibanda Skala panggedéna Jeung Kaluaran Dina Cina.
2, Company kami bisa ngahasilkeun Max. Blok 120mm & Times; 120mm & Times; 100mm Jeung Magnetization Full.
3, NGYC Dupi Tawarkeun Produksi tumpak Pikeun High Kelas YXG-32 Jeung BH & Ge; 29MGOe.
4, NGYC Dupi suplai massa SmCo magnet Jeung Performance stabil jeung SMA HK (HK & Ge; 18KOe).
5, NGYC bisa ngahasilkeun SmCo magnet Ngaliwatan Axial Jeung Loba kutub.
Kuat Style = "Warna: # 0e5f91;"> Salaku ditémbongkeun:

15331316853546049_e

6, Company kami Dupi tawaran magnet Jeung simpangan kurang 2 & deg; Antara Mechanical Axis Jeung Magnetic Axis.
 As Shown:

15331317057106443_e

Advices mangpaat

(1) Sintered SmCo permanén Bahan Magnetic Boga karakter Brittleness, kurang Of Ductility The. Jadi Ieu Isn & rsquo; T Cocog Pikeun Maké Salaku Struktural Bagian Nalika Keur Dirarancang. The Spesifikasi fisik SmCo (1: 5) leuwih hade tinimbang SmCo (2:17) & rsquo; S Kusabab SmCo (1: 5) Gampang Mesin Sedengkeun SmCo (2:17) Dupi More regas. SmCo permanén Magnet Magnetized kudu ngajemput saksama Salila prosés Assembling, Ngahindarkeun Ironware Pikeun Nyegah nyerep saling Sareng Karakter magnet peupeus Pareum, Atawa Dua keureut irons Magnetic ngabalukarkeun karuksakan nyababkeun nyerep Kalawan babarengan, Di sagigireun, Ieu Badé Komo Cukang lantaranana Awak-Hurt
( 2) Sintered SmCo permanén Bahan Magnetic dupi Jieun Sababaraha Tabrakan slight dina prosés ngahasilkeun, paking Jeung delivering Kukituna meureun aya Boga Sababaraha Visual cacad owing ka Hiji bit Lawas Leutik. Sanajan kitu, éta Wouldn & rsquo; T ngaruksak Spesifikasi Anak Magnetic, stabilitas Anak Sarta Anak Anti Degenerated Kamampuhan Magnetic salami Anak cacad Doesn & rsquo; T mangaruhan Konstruksi Normal Atawa Fungsi.
(3) Klién Saha merlukeun Non-Magnetized SmCo permanén Magnet kudu ngenalkeun Jeung Equipments Timer Magnet keur kaperluan lengkep Satiate Jeung Magnetize kami Produk Atawa Kodeu.
(4) Mun Produk The Dirarancang Dupi Dina haseum alkali Atawa Parnana lingkung Nerapkeun, Company kami Dupi Nyadiakeun Produk Of Zn, Ni, Emas Atawa wreath Oksigén Plated. Urang Ngarasa Pohara anggun Pikeun Aplikasi anjeun. Ngabagéakeun Pikeun fax Atawa Jieun Konsultasi Surelek. Urang pleased Pikeun Mantuan Anjeun Jeung Sadaya Masalah Of The Téhnik. Urang Sadaya Gawé Hard Nyobaan Pikeun Nyadiakeun Anjeun SmCo Bahan Magnetic permanén Jeung Top-Quality Jeung Low-Price.